Joggingvagn

Efter att ha lagt toppen joggingvagnar genom månader av tester, vi lärt oss mycket om vad som gör en barnvagn bättre än en annan, och vilka funktioner göra det bästa jogging maskinen. Vårt mål är att dela de lärdomar vi har lärt oss så att du kan göra det bästa köpbeslut för din familj.

Bildresultat för jogging

Du kan också njuta av vår relaterade översyn av de standardstorlek joggingvagnar .

Jogging med barn är ett bra sätt att få ut ur huset och band samtidigt förbättra ditt humör och fysiska välbefinnande.

Varför köpa en joggingvagn?

Efter 9+ månaderna av graviditeten, en hel del mammor befinner sig redo för träning eller tid utanför. En barnvagn kan jogga med är en investering i din hälsa och psykiskt välbefinnande som lyckligtvis är en form av motion som du kan dela med barn när de har utvecklat tillräckligt starka nackmuskler för att hantera stress joggning (8-12 månader med din barnläkare okej). De flesta barn älskar att jogga, och de flesta föräldrar tycker att det är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att få aktiva och in en övning rutin. Även om motion är inte ditt mål, att få ut ur huset och in i solen kan göra underverk för din emotionella och mentala välbefinnande som skulle kunna vara ur smäll med fluktuerande hormoner.

Följande uppgifter kommer att guida dig igenom de viktigaste inslagen i jogging barnvagnar och hjälper dig att avgöra vilken barnvagn och funktioner är rätt för dig.

Säkerhet i jogging barnvagnar och barn cykel Trailers

Köra med ditt barn i en jogging barnvagn och cykling med ditt barn i en barn cykel släpvagn , kan utsätta barnet för stressande krafter som kan vara skadliga. Rådgör med din barnläkare för att se ditt barn har tillräcklig hals och kärnmuskelstyrka innan du börjar använda en jogging barnvagn eller barncykelhållare.Dr. Spurrier, barnläkare och grundare av BabyGearLab anteckningar, “Det är viktigt att undvika att köra och cykling med spädbarn på grund av skärande och trängdes påfrestningar som kan uppstå. Alla barn måste ha tillräcklig hals och kärnmuskelstyrka innan de på ett säkert sätt kan delta i något jogging eller cykling aktiviteter. Denna styrka i allmänhet inte förrän minst 8 månaders ålder .”

En av de ledande tillverkarna av joggare, BOB Gear rekommenderar att vänta tills barnet är minst åtta månader innan jogging . Vi skulle gå ett steg längre och säga att springa och cykla med ditt barn bör vara strikt begränsad till släta ytor mellan 8 till 12 månader. Vid minst 12 månader, kan barnen börja rida på grövre terräng, förutsatt att de är tillräckligt fastspända i en 5-punktsbälte med ordentlig stoppning och support. Dessutom bör barn ridning i ett barns cykel släpvagn bära en lämplig cykelhjälm. Allt detta är fortfarande sant även om din yngre barn är i en bifogad bilbarnsäte bärare.

Kan en jogging alternativ vara min enda barnvagn?

Beroende på din specifika situation, kan du använda en låsning vrid framhjul joggare som din enda barnvagn. Men kom ihåg att joggare inte vika små, ibland tyngre, och är besvärliga att bära med sig, så de är inte den idealiska vagnen för pendling eller stadslivet. Dessutom, om du planerar att promenera med en baby och barn yngre än 6-8 månader, måste du se till att vagnen är kompatibel med en bilbarnstol. Joggare erbjuder också en jämnare gång för baby, särskilt på ojämna vägar, så om du flyttar över en mängd olika ytor mångsidigheten hos ett vridbart hjul jogger kan vara en bra passform som din main / endast vagn, som en standard barnvagn får inte ha bästa prestanda över ojämn terräng. Den BOB Rambler är mindre och lättare än vissa full storlek alternativ och de flesta joggare vilket betyder att det kan vara en livskraftig vardag val för stadslivet, beroende på var du bor och dina behov.

Några av de främsta jogging barnvagnar vi testade (Flera nya och uppdaterade modeller som inte visas i denna ursprungliga bilden).

Slutsats om joggingvagnar

Jogging barnvagnar är riktigt cool, ingen tvekan om det. I allmänhet är de mest mångsidiga, högpresterande barnvagnar på marknaden i någon kategori. Vi vill att de flesta av dem erbjuder fjädring, lätt vikning, jätte solskydd, 5-punkts selar, sling-stil sittplatser och ett brett barnets vikt / åldersgrupp för många års användning. Vi tror också att dessa barnvagnar kan fungera för många familjer som sin enda eller huvudsakliga barnvagn.

Alla våra pristagare är bra alternativ beroende på dina behov, och några av de andra produkter som har funktioner du kanske vill men är inte tillgängligt på våra vinnare. Den Thule Urban Glide 2 har det bästa av flera världar med höga poäng i de flesta mått. Den baby Trend Expedition är en bra all-around alternativ som är en budgetvänlig och funktionell nog för dagligt bruk med enstaka jog. Och BOB Revolution Flex 3.0föredrogs av vår expert på området.

Är en lättmanövrerad joggare med bättre än genomsnittet run-förmåga i Bumbleride Speed.

Ett sista varningens ord för denna kategori av barnvagnar är att de flesta av de lägre prissatta modeller saknade i prestanda eller kvalitet och i slutändan är inte de bästa alternativen för föräldrar som vill köra med sitt barn. Medan prislappar för bättre joggare är högre, är de fortfarande lägre än de flesta av de mest framgångsrika fullstora barnvagnar, och vi tror att föräldrar bör titta på denna faktor när man beslutar vad joggare att köpa eller om deras jogging barnvagn kunde vara deras endast barnvagn.

joggingvagn 700/0