Liggvagn

Visste du att det finns  över 50 barnvagn varumärken  på marknaden i USA? Välja Best Barnvagnar 2019 bland så många märken och modeller är en galen uppgift!

Som mor till tre, jag vet hur svårt det kan vara att hitta rätt barnvagn, det är därför jag skapade denna webbplats – att hjälpa dig i detta oerhört svår uppgift.

Bildresultat för liggvagn

Nedan hittar du min personliga ranking av topp baby Barnvagnar på marknaden 2019.  Denna rangordning bygger på min 5-åriga erfarenhet som en mamma och hundratals recensioner skrivna av andra föräldrar.

Denna lista innehåller nya vagn som kommer ut 2019, samt mest sålda barnvagnar som har funnits på marknaden i flera år.

Med min ranking hittar den perfekta vagnen för ditt barn!

Baby jogger liggvagn

Baby Jogger City Mini GT har varit min favorit vardag och all-terrain vagn under en lång tid. Varumärket har nyligen släppt ny modell med några användbara förbättringar. City Mini GT2 är förmodligen det bästa mediet från vagn som handtag ojämn terräng och passar större och äldre barn. Det kommer att bli en hit i 2019!

Vagnen har 3-hjuliga design med enda framhjul som gör det riktigt vig. Hjulen är all-terrain och har gummerad forever-luftdäck, så att du kan promenera över olika typer av terräng (kanske med undantag för sand) och inte behöver oroa sig för att blåsa upp. Den nya modellen – City Mini GT2 har förbättrad fjädring – inbyggd i alla tre hjulen. Det manövrerar lätt och glider som en bris.

Sitsen är mycket rymlig och ganska lång och har kapacitet att 65 pund, vilket gör det till en barnvagn för stor grabb ! Stolen går nästan hela vägen ner och du kan stoppa på valfri höjd du vill ha, tack vare oändlig lutning. Du hittar lätt den mest bekväma läget för ditt barn. Dessutom finns det en ny justerbar benstöd som du kan lyfta upp för att ge barnet med ultimat komfort under tupplurar on-the-go.

Hur jag skapade denna rankning

Varje barn och dess föräldrar har olika behov och livsstil. Välja vagn som kommer att möta dessa behov är inte ett lätt beslut. Det är därför jag skapa min egen rankning av de bästa barnvagnar av 2019  för att hjälpa föräldrar att välja den rätta. Min ranking omfattar 25 bästa barnvagnar finns på marknaden för 2019. Den innehåller vagn som kommer ut 2019, i slutet av 2018 eller under tidigare år och är av högsta kvalitet. Jag gjorde också en lista över helt nya barnvagnar för 2019 (det är här ).

Naturligtvis finns det en historia bakom alltihop … För några veckor sedan jag träffade min vän från college. Hon var 6 månader gravid då och lite stressad eftersom hon fortfarande inte hade köpt alla behövs baby redskap.

Vad ska man köpa?

”Zooey –  sade hon –  du har tre barn och varje gång jag besöker dig, har du en ny barnvagn hemma som du testar och granskar. Säg mig, som barnvagn ska jag köpa? Jag har bara tre månader kvar! Jag har läst massor av artiklar och köpguider, vardagliga jag tittar på dussintals barnvagn och ärligt, jag yrsel! Jag har verkligen ingen aning om vilka en att välja. Vad barnvagn är bäst?”

Jag tänkte svaret för ett ögonblick, naturligtvis jag ville hjälpa min vän så mycket jag kunde. På marknaden finns tillgängliga par typer dussintals varumärken och hundratals modeller av barnvagnar. Vilken är bäst?

I själva verket var det en ganska svår fråga. Speciellt eftersom min vän inte specificerat vilken typ av barnvagn hon behöver. Jag frågade henne några frågor om hennes livsstil, användbara funktioner hon vill ha och budgeten hon har planerat.

Bra alternativ till resevagnar!

Efter ett långt samtal vi äntligen definiera vad vagn för resor skulle uppfylla hennes behov. En sak hon var säker på: det måste vara nya, moderna barnvagn så att hon kunde köpa några tillbehör för det senare och expandera vagnen om hon hade ett andra barn. I slutändan, rekommenderade jag henne tre barnvagnar från min ranking.

Detta samtal påminde mig hur svårt är att välja rätt barnvagn. Speciellt eftersom familjeliv det vid första nya föräldrar vet inte vilken typ av vagn skulle vara det bästa för dem, vilka funktioner de skulle verkligen behöver. Köp ett konvertibelt allt-i-ett barnvagn eller köpa två barnvagnar? Det finns så många barnvagnar på marknaden, inte konstigt att nya föräldrar kan känna sig överväldigad! Jag har varit där!!

Det är därför jag trodde en rankning av de bästa barnvagnar av 2019 kan vara användbar för vissa föräldrar. Ranking med helt nya barnvagnar, som släpptes i år och barnvagnar som nyligen uppgraderats. En lista med viktig information för dem som inte vet ännu vad barnvagn de vill.

Andra vagnar än liggvagn

Jag testade massor av barnvagnar, läste jag andra föräldrar recensioner publiceras på många webbplatser, besökte jag många stationära butiker och jag strosade många miles i många timmar. Sedan satte jag all information tillsammans och efter nästan tre veckor denna översyn är klar.

Jag plockade 25 bästa tvillingvagnarna av 2019 . Alla modeller som ingår på min lista är det bästa barnvagnar som finns på marknaden idag. De kännetecknas av hög kvalitet, hållbarhet, multi-funktionalitet, säkerhet och komfort. Dessa egenskaper var viktigast för mig under testerna.

liggvagn 300/2