Resevagn

En tillflyktsort är mycket roligt, men när du tar små barn tillsammans du måste planera i förväg och få beredd med rätt växel. En fråga som föräldrar ställa en massa är vad som är den bästa typen av resor barnvagn?

Vi har minskat ner de bästa resor barnvagnar i 2019. Här hittar du kompakta och lätta modeller som syftar till att ta bort besväret att resa med en baby.

Funktioner att tänka på Good resevagn

Storlek och vikt Barnvagn

Vardagliga resevagn är skrymmande, men en resa barnvagn är mindre och lätt. Om du ser fram emot att resa lätt, kommer ett mindre vagn som fälls kompakt göra susen. Vagnen kan passa i bakluckan på bilen eller i overhead fack på ett flygplan. Lätt och kompakt Barnvagnar är lätta att manövrera genom dörrar och andra trånga utrymmen.

Bildresultat för vagn för resa

vikbarhet

Hur lätt är det att vika ner vagnen? Du kan vika en barnvagn flera gånger på en resa och om det inte är enkelt, det kommer att testa dina nerver. Bekvämligheten med snabba fällbara är viktigt när du reser ensam eller måste titta på flera barn.

Hjul och stötar

Det är en bra idé att veta var du planerar att ta vagnen ofta. Gummi belagda plasthjul är perfekt om du är ute och reser över hela landet, men när de reser utomlands på platser som Europa, bör du räkna med massor av trappor där plasthjul sannolikt att lossna.

Pneumatiska hjul som är fyllda med luft eller skumfyllda hjulen är robust och kan hantera ojämn terräng.

Chocker / upphängningssystem ger en mindre krokig åktur. De gör navigering på landsbygden lättare så att du inte kommer att lyfta vagnen med några meter.

Ytterligare egenskaper med barnvagnar

Vissa barnvagnar är utrustade med speciella nya funktioner som en liggande stolen. En liggande barnvagn kommer väl till pass under tupplur tid som de erbjuder en bekväm sovställning. Det gör att du kan stanna ute längre när de reser som ditt barn tupplurar. Barnvagn att luta är skrymmande, men det är ett nödvändigt inslag för de flesta föräldrar.

Andra funktioner inkluderar justerbara fotstöd, större skärmtak (väsentliga i soliga klimat), och en förvaringskorg för att hålla väsentligheter till hands.

Topp 10 bästa rese billiga resevagnar 2019

1. Bästa erbjudandena Stroller för småbarn: Summer Infant 3D Lite Convenience Barnvagn

 

Visa på Amazon

Varför vi gillar det: Vårt urval för bästa total resor barnvagn. Det är en idealisk vagn för barn från sina första månader. Summer Infant 3D Lite täcker alla aspekter av hög kvalitet men prisvärda resor barnvagn.Redaktörens betyg:

Performance funktioner
Hur skulle du vilja en resa vagn som är lätt och tålig på samma gång? Sommar 3D Lite har gjort sin hemläxa att föra föräldrar en universell barnvagn. Vagnen är konstruerad av aluminium. Det är en lätt ram men ändå mycket robust. I själva verket kan vagnen rymma en vikt på upp till 50 pund.

Travel Convenience funktioner
Vagnen ger en nära flat lutning där du kan vila en tupplur baby. Den tillåter dig att stanna ute i parker och njuta av utomhus veta din unge är bekvämt att sova. Med 5-punktsbälte, kommer ditt barn alltid vara säkra eftersom det är bättre än en 3-punkt eller ens en X-form, särskilt för små barn.

Sommar 3D Lite kan vikas i tre enkla steg. Det är inte det bästa fold system vi har sett, men åtminstone du inte kommer att behöva hjälp när du inte har fört din partner. Dessutom kommer det med en justerbar canopy som utför stora i solen. Du kan resa i varma klimat, och barnet kommer inte att lida någon solbränna eftersom det är klassificerat att blockera 99,9% av UVB och UVA-strålar.

Bedömning
Summer 3D Lite är för föräldrar som alltid är på språng. Det är en av de lättaste barnvagnar som ger gott om förvaring och veck kompakt under färd.

Pros
 • Tålig aluminiumram
 • Stor förvaringskorg
 • Block 99,9% av UVB och UVA-strålar
 • Inkluderar trädkronorna, mugghållare, bärrem och 5-punktssäkerhetssele
 • Framhjul har en anti-shock system
 • Bakre hjul är låsbara
Nackdelar
 • Låg på marken så svårare att böja sig och nå för längre föräldrar / span>

2. Best Value Travel Barnvagn: Delta Barn – Lätt Compact resevagn

 

Visa på Amazon

Varför vi gillar det: Delta Barn barnvagn kan se obetydlig men detta ultralätta resor barnvagn förpackningar mycket punch. Det är lätt att få ditt barn in och ut. Sedan viker enheten lätt nedåt och passar i en resväska. Det är allmänt bra för dagsturer, långa resor, kollektivtrafik, och flygplan.Redaktörens betyg:

Funktioner för
Delta Barn har ett rykte om att utveckla produkter som är av hög kvalitet och garantera den ultimata säkerhet. Deras produkter har betrodd av föräldrar i flera år och den här modellen är inte annorlunda. Trots att så lätta modellen faktiskt känns stabil och gillar det kunde motstå års användning. Det rekommenderas för barn upp till 50 pund. men är så lätt på bara 11,7 lbs.

Vagnen levereras med en resväska att det kommer att passa in när de viks ner i en mycket elegant, kompakt design. En rymlig förvaringskorg är en plats att frigöra händerna så att du kan fokusera på att driva enheten. Dessutom reflekterande axelband hålla dig och ditt barn säkert när du reser på natten.

Travel Convenience funktioner
Vagnen är byggd som det var faktiskt designad av föräldrar. Det är mycket lätt och enkel att transportera. Fram svängbara hjul med fjädring ger en mjuk gång och eftersom det väger så lite är det lättare att manövrera runt trånga utrymmen. Det kommer att bidra till att göra alla äventyr säker och bekymmersfri, för att inte tala bekväm för den lilla.

Bedömning
Delta Barn lätta resor barnvagn har erkänts av prestigefyllda publikationer som Forbes och CNN för sin höga kvalitet, ergonomiskt design. Det är en av de bästa resor barnvagnar på marknaden.

Pros
 • Mycket lätt eftersom den väger under 12 lbs.
 • Kompakt och veck i en resväska
 • 5 punkts säkerhetssele är top notch
 • Reflekterande kuddar för att hålla dig och ditt barn säkert
 • Resväska ingår i köpet
 • Förvaringsfack i underredet för väsentligheter
Nackdelar
 • Inte den största soltak konstruktion

3. för flygresor: gb Pockit Lätt resa med vagn

 

Visa på Amazon

Varför vi gillar det: Det är den mest kompakta resa barnvagn på vår lista som gynnar föräldrar som flyger tiden.Redaktörens betyg:

Prestanda, egenskaper
gb Pockit ger oss en revolutionerande produkt. Det är den lättaste och mest kompakta vagn som tar dig från plats till plats utan problem. Vagnen är utomordentligt ljus vid 9,5 pounds och kan vika ner till 13,8 inches. Det är pålitlig för flygresor, eftersom vagnen lätt kan passa in på en planets overhead fack.

Folding System
Modellen använder en tvåstegs fold system som innebär att du kan vara upp och gå på några sekunder. Det kan passa in i en överdimensionerad väska eftersom den inte har en rem. Den lilla storleken gör det möjligt att klämma in några fler objekt i bagageutrymmet när bege sig på långa resor.

Funktionella egenskaper
ramen för gb Pockit är byggd med förstklassiga material. Den har en kapacitet på 55lbs som gör det möjligt för en bred åldersgrupp att använda vagnen. GB Pockit kan hantera upp till 11 pund. redskap i den nedre korgen gör det ännu mer praktiskt för dagsturer.

Ditt barn kommer alltid att få fast i stolen med den justerbara bärsystem. Komfort kuddar ger en mysig passform eftersom de kan dras åt eller lossas i enlighet därmed. De justerbara ram hindrar dig från att snubbla över den medan du går, eftersom det anpassar sig till flera positioner. Helt enkelt anpassa den till din torso och du är i för en trevlig, stress-free promenad.

Bedömning
gb presenterar innovativa funktioner i ett helt prisvärd modell. Du kommer att vara nöjd med designen tillsammans med många funktionella egenskaper som gör flyget en bris.

Pros
 • Liten storlek men ändå robust för att rymma upp till 55 pund.
 • Den säkra säkerhetsbälte är justerbar
 • En manuell styrning
 • Robust aluminiumram
 • Hjul parkeringsbroms
 • vadde~~POS=TRUNC styret
 • 360-graders sväng hjul som är låsbara
Nackdelar
 • Det är lite dyrt

4. Best Value Stroller för Travel: Graco breaze Klicka på Anslut Barnvagn, Pierce

 

Visa på Amazon

Varför vi gillar det: Ett perfekt tillbehör för resor. Graco breaze Klicka är lätt, portabel och förvandlas till en resa för små barn.Redaktörens betyg:

Performance
åka på resor blev bara lättare om du vill ha en mångsidig resa barnvagn. Graco breaze använder en stabil ram som kan bära spädbarn och barn som väger upp till 50 kg. Den har en hand fold mekanism vilket innebär att du kommer att kunna lagra den kompakt när du har ont om utrymme i bagageutrymmet.

Du kan ta en bilbarnstol och bifoga det till basen på vagnen för en smidig övergång. Det gör det enkelt att ta den yngsta medlemmen i din familj på långa resor, särskilt om de inte är av ålder för att sitta upp ordentligt. Och om ditt barn är mer än sex månader, kommer de att njuta av utsikten från högsätet.

Sitsen kan också luta för att tillhandahålla olika sitt eller tupplur positioner. Det blir en nödvändig objekt när du har ett barn som inte kan gå långa sträckor eller när det är deras tupplur tid, och du har ännu inte gått tillbaka till hotellet.

Funktionalitet
Denna enhet är mycket lättmanövrerad ser att det kommer med frontlänkhjul. Front svängbara hjul gör att du kan göra snabba vändningar, och du kan även låsa dem när marken är ojämn. Du kommer också att uppskatta upphängningssystemet så att ditt barn inte känner varje gupp i vägen.

Kapellet har UV 50 skydd för att hålla dem säkra från solbränna när du besöker ett varmt klimat. Den innehåller ett visir som ger maximal täckning för unga tot.

Bedömning
Graco breaze ger dig förtroendet att ta en bebis för långa resor. Vagnen är vikbara, reclines och hjulsystemet kan möta upp till dåliga vägar. Med vadderade styret, du känner dig bekväm oavsett hur långt du har att driva vagnen under ditt äventyr.

Pros
 • 3 eller 5 punktsbälte
 • Flera positioner fällbara sätet
 • Framhjul med fjädring är låsbara
 • Ger säker bilbarnstol anslutning
 • UV 50 extra stor canopy
Nackdelar
 • Förvaringskorgen är inte lättillgänglig

5. Bäst för Twins: ZOE XL2 v2 Lätt Double Travel

 

Visa på Amazon

Varför vi gillar det: Massor av klockor och visselpipor för att resa med tvillingar mindre krångel. Vagnen är inte bara lätt att använda, men också är byggt av hög kvalitet.Redaktörens betyg:

Funktioner för
varje förälder som har tvillingar längtar att äga en lätt dubbel barnvagn. Tja, gör ZOE XL2 det hela möjligt. Vagnen side-by-side erbjuder mer bekvämlighet än du någonsin skulle få med andra dubbla barnvagnar. Först väger bara 16 pounds, vilket är nära vad enskilda barnvagnar väger. För det andra har en dubbel-hjulsystem som gör manöverförmåga en vind.

Vagnen kan vika till en kompakt storlek som bekvämt kan passa i bakluckan på en bil. Du kommer att älska att du bara måste dra på banden i varje säte och vagnen kollapsar och låser sig själv. Lyckligtvis behöver du inte att stödja den när den är vikt eftersom hjulen kan ge tillräckligt stöd för ramarna när du möter dem i rätt riktning.

Komfort och säkerhet
Zoe XL2 barnvagn har fällbara stolar. Om dina barn ta en tupplur då och då, kan du njuta av bekvämligheten det ger när du är på zoo, och ett barn vill sova medan de övriga vill stanna uppe längre. Det kommer också med en 5-gradig selar som garanterar lämplig säkerhet.

Lagring
Modellen innehåller dubbla lagringspåsar till hus viktiga objekt som telefonen och bilnycklar. Du får också levereras med två mugghållare så att du kan njuta av en kall drink medan du tittar på solnedgången på en strand någonstans i hela landet.

Bedömning
När du har två barn, kommer du vill den jämnaste åk under dina resor. ZOE XL2 är otroligt att det har utmärkta funktioner, inklusive en stor vikt kapacitet för äldre barn, extra lagringsutrymme, individuella 4-panel skärmtak och en stor förvaringskorg under sätena.

Pros
 • Fälls snabbt och ram står ensam i uppfällt läge
 • £ 50 viktgräns på varje säte
 • Det är konstruktion högre därför idealisk för långa föräldrar
 • Framhjul har en suspension för en mjuk gång
 • Wide canopy
Nackdelar
 • Hjulen är inte gjorda för svår terräng

6. mest portabla: Jovial Folding barnvagn för resor

 

Visa på Amazon

Varför vi gillar det: Den Jovial barnvagn är så kompakt att den kan passa in i en resväska. Den bärbara barnvagn tar minimal plats i bilen eller på en planets overhead bärare.Redaktörens betyg:

Performance funktioner
Om du är en familj som reser mycket än du vet att det är viktigt att resa lätt. Med en vagn som går in i en resefodral, är det uppenbart hur lätt det blir att stuva vagnen bort eller kontrollera den under flygningen.

Den Jovial modellen är säker och bekväm för nyfödda barn upp till tre år gamla. Den kompakta barnvagn har ett brett 5-punktsbälte med vadderade axlar för att hålla ditt barn säkert men är fortfarande mycket mysig. Vi vill att stolen kan sex lägenhet i en babykorg stil för spädbarn eller upptryckt för barn som kan sitta upprätt.

Uppgraderad Lock System och Styrsystem
Vagnen har hjul som låser med ett bromssystem. Det ger dig lite lugn och ro när i en park eller köpcentrum. Den enda manuell styrning innebär den andra handen kan tendera att barnet utan att förlora manövrerbarhet vagnen.

Totalt
Det är en kompakt vagn som riktar sig till en familj med en aktiv livsstil. Den Jovial barnvagn veck ända fram, kan sitsen luta till ett plant läge, och det kan passa in i en resväska. Om du älskar att flyga eller ta väg resor över hela landet, även en nyfödd inte kommer att ge dig en ursäkt för att stanna hemma.

resevagn 1600/0

billig resevagn 150/0

vändbar resevagn 100/0

resevagn vändbar 100/1

resevagn rea 100/0

resevagn bäst i test 100/0