Sittvagn

Den lämplig ålder för sittvagn användning varierar från barn till barn och på pricerunner hittar du alternativen. Det finns dock en konstant. Ditt barn ska kunna hålla upp och stödja deras eget huvud innan du överväga att lägga din barnvagn i en sittande sittvagn .

Bildresultat för sittvagn

Vissa barnvagnar är avsedda att användas från födseln som en babykorg barnvagn , i ett helt tillbakalutat läge. De som inte luta helt är i allmänhet inte lämplig för barn under 3 månader. Det handlar om den ålder som ditt barn inte längre behöver din hjälp för att stödja deras huvud (1) .

Kom bara ihåg, varje barn är olika och vissa kommer att utvecklas långsammare eller snabbare än andra. Styras av ditt eget omdöme och dina sjukvårdsrådgivare på om ditt barn är redo att sitta i en barnvagn.

Att Tänka På När Man Köper En sittvagn

Du kommer förmodligen att sittvagn en barnvagn sittvagn de flesta dagar så snart barnet kan, ända fram till när de blir ett litet barn. Av denna anledning väljer en barnvagn som kommer att anpassa sig till ditt växande barn och även uppfylla dina krav.

Tänk på din livsstil och budget och välja en som passar dem. Barnvagnar finns i olika storlekar, former och tyger. Det finns de som är lätta , någon lämplig för alla terränger, några mer än ett barn, och många andra alternativ.

Här är några saker du kanske vill tänka på innan du köper din barnvagn och några ytterligare tips från Mayo Clinic .

1. Age Of Ditt Barn

De enda barnvagnar som är lämplig för barn mindre än 3 månader gamla är de som helt kommer att luta. Omvänt kommer ett konvertibelt barnvagn se ditt barn från födseln fram till sina toddler år. Dessa gör att du i allmänhet använda en bilbarnstol på ramen samt.

Har du mer än ett barn? Tänk dig en dubbel barnvagn, men återigen tänka på helt liggande alternativ inom dessa för din nyfödda.

Läs detta Nästa
Hur gammal är för gammal för barnvagn? (3 faktorer att tänka)

2. Din Livsstil

Är du någon som använder en bil mycket, föredrar att gå eller använder kollektivtrafiken? Kanske du är en atletisk typ som tillbringar tid på lederna eller jogga i parken? Dessa faktorer kan påverka vilken typ av vagn du väljer.

Car-Friendly

Om du föredrar att köra platser, lätt är en modell som passar i bagaget ett måste. Detta kan vara en lätt barnvagn eller något lite mer robust som fälls ner kompakt .

Utformad För Att Vara Aktiv

För de mer aktiva förälder är en kraftigare vagn som har bra fjädring ett måste för att skydda ditt barn från trängdes för mycket. Håll utkik för barnvagnar som är lätta att manövrera.

Jogger stil barnvagnar är idealiska för utomhusaktiviteter med ditt barn. Men dessa inte bör användas med små under cirka 8 månader (2) .

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken ger ytterligare utmaningar med en barnvagn. Barnvagnar som fälls enkelt är ett måste här. Det kommer också att behöva vara lätt nog att bära upp och ner tunnelbana trappor eller på och av bussar. Jag har sett föräldrar med en lätt, hopfällbar vagn som har en rem för att låta föräldern att bära den som en ryggsäck. Detta är användbart när du använder kollektivtrafik.

3. Sittvagnar för Vikt Och Storlek

Fundera på var du kommer att ta och lagra din barnvagn. Titta på dimensioner när det viks och ovikta. Du vill inte att få det hem och tycker att det inte kommer att passa barnvagn sittvagn dörren, och inte heller i baksätet eller bakluckan på bilen.

Du vill inte heller vara att försöka släpa en tung vagn uppför trapporna till din lägenhet eller på och utanför tunnelbanan. Kolla in hur tungt det är, och faktor i din älskade vikt också.

4. Hur Höga Är Handtagen på din barnvagn?

Handtagshöjd är viktig och måste passa din egen längd. Glöm inte din partner höjd; du kommer att dela lasten, eller hur?

Hunching över en barnvagn eller når upp till skjuta det kan orsaka alla typer av rygg och axelproblem. Av denna anledning väljer en barnvagn med ett justerbart handtag med mer info som är tillräckligt hög så att du inte behöver onormalt placera din kropp samtidigt som du trycker.

5. Kolla In Wheels

Större barnvagnar eller jogging barnvagnar kan ha större hjul i ett fast läge. De kommer också att bli mer hållbara, särskilt på alla-terrängmodeller .

Dessa är mer än sannolikt inte nödvändig för att navigera butiker i köpcentret. För detta oberoende hjul som kan låsas på plats eller ut till vrid är ett bättre val. De kommer att ge dig större manövrerbarhet för att navigera alla de försäljningsställ i barnets butiken.

6. En Eller Flera sittvagnen?

Vissa kanske behöver mer än en barnvagn för olika situationer. Till exempel, en lätt alternativ för resor och en fullstor en för utflykter runt den lokala grannskapet.

Om du bara tänker köpa en barnvagn för barn, måste du välja den som bäst passar dina behov. Inte köpa en med funktioner du inte behöver. Ja, det är trevligt att ha en vagn för att tillgodose dina barn när det växer, men det måste passa deras storlek.

7. Tillbehör Och Funktioner barnvagn sittvagn

Vissa barnvagnar kommer med tillval medan andra är grundläggande. Tänk på vad som är ett måste för dig och vad du kan leva utan.

Funktioner som all-terrain hjul, en-handtag drift med en hand vikning, matbrickor, mugghållare, solskydd, skärmtak och regnskydd kan vara användbart. Men, bestämma vad du behöver och se om det kommer som standard med vagnen du väljer.

8. Budget sittvagn

Det kostar inte en förmögenhet att få en bra barnvagn. Du behöver inte ha den ”in-fashion” vagn som används av alla kändisar bara på grund av varumärket. Det kommer att finnas många jämförbara alternativ som inte bär den höga prislappen.

Ett övervägande här bör vara att köpa det bästa du har råd med alla de funktioner du behöver. Betala lite mer kan innebära vagnen kommer att vara den enda du behöver och kommer att ta ditt barn från barn till toddlerhood.

 

sittvagn 1300/0

barnvagn sittvagn 100/0

sittvagn rea 150/0

billiga sittvagnar 200/0

sittvagnar 150/0