Sulky

Att välja den  första vagnen är en av de viktigaste beslut som framtida föräldrar måste göra. Det beror på att det är en av de baby objekt som du kommer att använda ofta och under en mycket lång tid, så det måste vara hållbara och väl utrustade för att tjäna dig i många år. Det är också en av de dyraste babyprodukter.

Bildresultat för sulky

Det är därför du noga bör överväga exakt vad du behöver och inte rusa in i något beslut. Barnvagn bör inte bara rätt dimensionerad för barnet, men det bör också vara praktiskt för föräldrar. Låt oss hitta  de bästa barnvagnar tillsammans!

Söka efter rätt sulky

Besök till butiken med barnet redskap kan vara en huvudvärk. Inte undra på, är valet stora. Vi har barnvagnar, lätta och paraply barnvagnar, konvertibla barnvagnar , med tre eller fyra hjul, svart eller färgstarka, och naturligtvis: billiga och dyra barnvagnar. När du möter så många alternativ och modeller, kan du fråga: vilken barnvagn ska jag köpa?

Framtida föräldrar tillbringar mycket tid på att leta efter perfekta vagnen och tyvärr ibland sina inköp är ett misstag. När du köper en utrustning för ditt barn som du vill välja de bästa produkterna, lämpliga och säkra för ditt barn, men det finns så många alternativ – och inte varje modell är av högsta kvalitet.

Flera olika typer av sulkys

UPPAbaby VISTA – high-end och högsta kvalitet barnvagn

Jag vet att varken jag eller du, eller någon annan mamma skulle vilja köpa fel barnvagn och sedan lida för de kommande sex månaderna eller längre, eller ännu värre – köpa en barnvagn som skulle göra att barnet drabbas.

När jag var gravid med Haley jag spenderat så mycket tid i affärer, besöker nätbutiker, läsa recensioner, prata med andra mammor, titta på video på YouTube, allt som skulle kunna hjälpa mig att välja rätt barnvagn.

När jag var gravid för andra gången jag var tvungen att göra det igen! Jag gjorde en enorm forskning och testat många modeller. Och jag trodde att jag skulle dela den information jag samlat med andra mammor! Därför bestämde jag mig för att skriva min egen tillförlitlig barnvagn köpguide , baserat på min erfarenhet och min forskning , för att göra din forskning enklare .

Finns det en perfekt barnvagn?

Låt mig börja med att säga att det inte finns något sådant som en perfekt vagn som har allt . Många föräldrar, inklusive mig när jag var gravid för första gången, letar efter en vagn som har hjul för alla typer av terräng, liggande och vändbart säte, stora kapell, justerbart fotstöd, stor korg under sätet, är lätt att vika med bara en hand, väger ca 16 lbs och naturligtvis – kostar mindre än $ 200.

Undersök detta!

Ibland måste vi offra något som är mindre eller lika många föräldrar – köpa två barnvagnar. Det är inte som om du har att göra detta. Du kan köpa bara en, men förmodligen inte kommer att vara perfekt i varje situation.

Olika föräldrar har olika livsstil, levande på olika platser och därför behöver olika barnvagnar . Det är därför fråga andra föräldrar för rekommendation om specifik modell är ofta meningslöst. Bara för att denna person har ett barn och säger att detta barnvagn var stor, betyder inte att det kommer att vara bra för dig och ditt barn. Vi har alla olika preferenser, behov och … budget!

Jag skriver detta köpguide för att ge dig några frågor och jämförelser som hjälper dig att definiera vad du verkligen behöver och hitta den bästa vagn för dig och ditt barn.

Vad du ska titta efter när du handlar för en sulky?

Okej, låt oss börja med några viktiga aspekter som bör du vara uppmärksam när du väljer barnvagn för ditt barn.

  • Certifiering – säkerhet tecken. Kontrollera om den modell du gillar har ett klistermärke som visar att det inte är certifierat av Juvenile produkter Manufacturers Association (JPMA). Du kan också besöka JPMA hemsida att kontrollera vilka barnvagn varumärken är certifierade. Oftast innebär det att de flesta viktiga funktioner (som barnvagn stabilitet och bromsar, spärr eller frånvaron av skarpa kanter) var noggrant testas.
  • Wheels – De stora och luftfyllda som är bäst för långa promenader och ojämn mark, mindre hjul kan vara bättre för staden användning och löpande ärenden. Svängbara framhjul ger bättre manöverförmåga, låsta hjul gör vagnen mer stabil.
  • Avskrivningar – tack vare god av- och upphängningssystem ditt barn inte utsätts för stötar. Detta är en avgörande sak eftersom spädbarn har mycket känslig rygg och inte har nacke och huvud kontroll under de första månaderna.
  • Barnvagn ram – om ramen är tung, är hela vagnen skrymmande, därför söker vi ganska lätt ram. Naturligtvis måste det vara stark och tålig samtidigt.
  • Bromsar – bör låsa båda hjulen samtidigt. När hjulen är blockerade, bör vagnen vara orörlig.
  • Canopy – bör lägga enkelt och tyst och har stor ventilation för varma dagar. Det bör vara tillräckligt stor för att skydda ditt barn från sol och vind och ge honom lite utrymme att växa.
  • Justerbart styre – gör det driver vagnen bekvämare för föräldrar av olika höjd.
  • Vändbart säte  – ger dig möjlighet att ändra riktning ditt barn står inför. Mycket användbar funktion, eftersom föräldrarna föredrar ofta när deras spädbarn står inför dem, men en nyfiken barn föredrar att rida mot World och observera omgivningarna.
  • Förvaringskorg under sätet  – mycket praktiskt inte bara för mammor! Kom ihåg – hängande tunga väskor på styret kan minska barnvagn stabilitet och öka risken för att välta. Därför rymlig korg är ett måste.
  • Avtagbar klädsel – du kommer att ha en lock som kan vara snabbt lossa och städa upp och ett tyg som är lätt att torka, utan att krympa eller blekning. Det är verkligen bra att ha en möjlighet att ta bort sittdynan och kasta den till tvättmaskinen.

Okej, så du har några grundläggande funktioner som du bör överväga, oavsett vilken typ av vagnen du planerar att köpa, om det är din första eller tredje sulky och oavsett om det är för nyfödda, barn eller tvillingar.

paraplyvagn 900/1

paraplysulky 1000/0

sulky 3600/0

sulky barnvagn 300/0

billig sulky 150/2

vändbar sulky 250/0

sulky rea 200/0

sulkys 100/0