Det enklaste sättet att ta sig från punkt A till punkt B med två små i släptåg? Beroende på dina behov och önskemål, samt i åldrarna dina barn, kan svaret bara vara en dubbel barnvagn. Oavsett om du köper för tvillingar eller ett andra barn som är tre år yngre än din första, det finns flera alternativ att överväga. Så här ringa in att köpa precis rätt barnvagnför PAR.

Överväganden innan du köper en syskonvagn

Gapet ålder mellan dina barn. Du kan utesluta en sit-and-stand om dina barn är ett år eller mindre isär. Det gäller också för de flesta paraply barnvagnar , eftersom de inte kommer att rymma två olika stora barn. Och inte alla andra dubbla barnvagnar rymma en stor syskon samt en nyfödd länge heller. Kontrollera viktgränser innan du köper en syskonvagn, och om du har en preschooler (eller helt enkelt vill maximera din användning) leta efter en som kan hantera totalt 100 pounds.

Om du har tvillingar, är en sit-and-stand barnvagn egentligen inte ett alternativ. Tandemcyklar, sida vid sida, joggare och paraply barnvagnar är alla bra alternativ för tvillingar, beroende på dina behov och önskemål.

Hur du ska använda vagnen. Om du måste dra vagnen upp och ner i trappor eller in och ut ur en bil en hel del, du förmodligen inte vill ha en all-terrain dubbel barnvagn, som är tung och kan vara alltför skrymmande för att passa i en koffert. Å andra sidan, alternativet är bra för dem som använder det mest runt kvarteret här robusta, lätt att manövrera. Om du letar efter något att använda som en resa barnvagn, är en dubbel paraply barnvagn din bästa insats.

Relaterad bild

Din budget. Även om det finns en rad olika prisklasser för varje alternativ i allmänhet en all-terrain alternativ kommer att kosta dig mer än ett paraply barnvagn (även om ett paraply barnvagn vanligtvis varar inte så länge).

Mer om baby Barnvagnar
Hur man köper en jogging barnvagn
Fakta om full storlek Barnvagn
Vad ska titta efter i en ljus barnvagn

En annan fråga, om budgeten är nyckeln och ditt barn är tillräckligt gammal för att stå under din utflykter tillsammans: Du kanske vill utrusta din nuvarande barnvagn med en buggy styrelse i stället, vilket fäster på baksidan av vagnen så att ditt äldre barn står mellan dig och barnet.

Dubbel syskonvagnar sittplatser alternativ

Din första övervägande när du handlar för en dubbel barnvagn är hur du vill att dina barn att sitta. Du har två alternativ:

Sida vid sida dubbel barnvagn

Vad det är: Barnen sitter bredvid varandra.

Fördelar: lättare att flytta runt hörn och för att passa i de flesta stammar. Ingen käbbel om vem som sitter i ryggen, är som ibland ett problem med äldre barn.

Nackdelar: svårare att få igenom dörrarna och smala gångar.

Tandem eller inline barnvagn

Vad det är: Ett barn sitter bakom den andra. Vissa modeller har en ram som gör det möjligt att fästa två spädbarn bilsäten på plats.

Fördelar: Lätt att manövrera i trånga butiken gångar och genom dörrar. För tandem med snäpp bilbarnstolar är det enklare att flytta barnen från bil till barnvagn.

Nackdelar: Svårare att manövrera runt hörn eller passa i mindre stammar. När dina barn blir äldre kan man protestera sitter i ryggen, som normalt har en mindre sits och ingen uppfattning. Och om din vagn är utformad för att rymma spädbarn bilsäten, kommer det bara varar några månader (tills barnen växa ur en bilbarnstol, vanligtvis med cirka 30 pounds max).

Olika typer av dubbla syskon barnvagnar

Därefter ska du överväga vilka typer av dubbla barnvagnar (dessa alternativ liknar vanliga barnvagnar) för att hitta som bäst passar dina behov:

  • All-terrain: SUV dubbla barnvagnar, detta alternativ tål massor av straff – så det är bra för kullersten, vandringsleder och andra grova ytor – och är enkelt att manövrera. Men det är tunga och skrymmande och kan bli dyrt.
  • Allrengöringsmedel:  Även denna vagn inte är lika robust som en all-terrain vagn, det är också mindre besvärligt, vilket gör det lockande för många föräldrar. Det ger också mer lagringsutrymme och hållbarhet än ett paraply barnvagn.
  • Jogger :  Dessa tre hjul stilar är utformade för föräldrar som vill ta med sina barn tillsammans för en körning. De är lätta att driva och de stora hjulen resulterar i en mjuk gång, men det tenderar att vara färre alternativ på marknaden (och de kan vara dyr).
  • Convertible (tandem only): Den här typen kan du växla från en enda vagn att dubbla, eller en dubbel med en sit-and-stativ (mer om det nedan), vilket innebär att du kan få massor av användning av det. Men de tenderar att vara tunga och skrymmande.
  • Umbrella (sida vid sida): Om du inte ofta behöver en barnvagn, tänk på detta som ett tillval. Denna lätta barnvagn fälls upp lätt och är bra för resor, men det är inte riktigt avsedd för dagligt bruk. Det kan inte heller normalt rymma en nyfödd. Och några alternativ med lägre viktgränser inte kommer att rymma en förskolebarn på större sidan.

Bör du välja en sit-and-stand?

Vad det är: Ett barn är i ett säte och ett står på en bräda på baksidan håller ett handtag. Detta är ett bra val om du har en förskolebarn som kan stå på baksidan i stället för att behöva sitta eller ett litet barn som tänker sitta i en barnvagn är för spädbarn.

Fördelar: Din stora barn kan hoppa på och av, och du behöver inte ta itu med knäck två barn i Plus det är lika lätt att manövrera eftersom de flesta enskilda barnvagnar..

Nackdelar: bara praktiskt om du har ett barn som är gamla nog att stå och rida. Vissa barnvagnar konverterar från tandem till sit-and-stativ, som kan göra detta till ett lönsamt alternativ om du har en äldre barn som är för ung för att stå och du hoppas att få vagnen sista lite längre.

syskonvagn 2800/0

syskonvagn rea 300/0

syskonvagn bäst i test 100/0

billig syskonvagn 100/0

billiga syskonvagnar 250/0

syskonvagnar 150/0

dubbelvagn 350/0