Trillingvagn

Som förälder till trillingar, ni vet bättre än någon annan vad det innebär att ha händerna fulla! Att hålla tre små glada och friska är ingen liten företag. Det är särskilt svårt att komma runt staden med dem alla i släptåg!

Bildresultat för trilling

Tack och lov finns det tredubbla barnvagnar. De är en absolut livräddare för föräldrar med trillingar. Eller, åtminstone, bör de vara! Det finns relativt få modeller triplett på marknaden, och vi talar av egen erfarenhet när vi säger att en del av dem är rent hemskt att använda. Det är därför du vill läsa den här guiden innan du köper ditt.

Bra trillingvagn 2019

Vi har satt våra barn och barn expert, Jenny L. Brown, till uppgiften att hitta de bästa trippel barnvagnar på marknaden. Hon kammade igenom utbudet för att hitta de mest ergonomiska, bekväma och bekväma modeller för dig och dina små.

Den Joovy är en bra budget alternativ om du inte har råd med de stiftelser eller Peg Perego. Med den extra säte kit, omvandlar den till en anständig triplett barnvagn för människor som behöver spara pengar. Det är också ett bra alternativ för föräldrar till tre olika-åldern barn, eftersom baksätet är perfekt för ett äldre barn som börjar att stå i perioder. Men det är ganska otymplig jämfört med våra andra val. Det är också bara inte så bekväm eller tillförlitlig. Om du har trillingar och har råd att spendera mer, bör du nog. Du kan bygga en trillingvagn här.

Vagnar för trillingar

Stiftelserna är ett bra val för den genomsnittliga förälder som vill ha en riktig triplett modell utan att tappa en stor för Peg Perego. Den rymmer en hel del vikt, har identiska säten, och det är ganska bekväm för alla passagerare. Bara inte förväntar sig mycket flexibilitet eller planerar att använda den som en resa system.

Den Peg Perego är allt du vill ha från en stor triplett barnvagn. Det är förvånansvärt ergonomisk, oklanderligt byggd och super flexibel för en hektisk livsstil. Vi älskar hur lätt det är att använda med matchande bilsäten, och allt är mycket väl genomtänkt. Föräldrar till trillingar kommer inte att göra bättre! Bara vara beredd att punga ut för den här nivån av kvalitet och säkerhet. Det är ett svårt val, men totalt sett vi skulle ge priset för bästa trippel barnvagn till Joovy Big Caboose Stand-On Triple Barnvagn tack vare sin fantastiska funktionalitet och kopiösa mängder av förvaring.

Vad kommer härnäst?

Det bästa sättet att kontrollera löpande priser och ta reda på mer om någon av de modeller som du har sett ovan är att klicka på länkarna i våra recensioner! Eller bege dig till vår hemsida för att hitta länkar till alla våra senaste köpguider, blogginlägg och mycket mer.

trillingvagn 350/0