Tvillingvagn

Är din familj expanderar och du försöker räkna ut vad de bästa dubbla bra och billiga barnvagnar är ute?

Med din andra (eller mer!) Barn är en helt annan upplevelse än att ha din första. Se även: Att hämta hem baby # 2 .

Du lär dig snabbt att den långa, lycksalig dagar stirrar in ditt barns ögon, timslånga ammande sessioner, magen tid och ”tupplur när barnet tupplurar” (ha!) Var först-kid sak s. När allt kommer omkring, har du fortfarande att ta din förstfödda till biblioteket, simma klass eller skola. Men med en baby i en fiberkabel.

Bildresultat för tvillingvagn

Svår? Ja. Omöjligt, nr

Att kunna fysiskt få båda / alla dina barn runt på egen hand är inte alltid lätt, men det är nyckeln till att överleva de första åren med flera barn. Det är också av största vikt att upprätthålla ditt självförtroende och förstånd.

Du kan göra det!

Lay i delstaten med resevagn

Med ett par undantag, dubbla barnvagnar är i allmänhet stor och tung.

Det beror på, ja, de måste vara. De flesta av dem är klassade för 80-100 lbs (eller flera andra resevagnar) av total baby / barn kött. Generellt dubbla barnvagnar är ganska dyrt, så det är inte ett beslut att göra hastigt.

Åldersskillnad

Skillnaden mellan dina barn ålder spelar roll . De bästa barnvagnar för tvillingar skiljer sig från dem för en nyfödd och en ung toddler, till exempel.

Barn som är i ungefär samma ålder (mindre än två år) verkar göra bra i nästan alla dubbel barnvagn, medan barn som är 2-4 års mellanrum ofta göra bättre i en sida-vid-sida barnvagn eller en tandem med en ”primär ”säte och ett mindre säte.

För barn med större åldersskillnader … eftersom många dubbla barnvagnar har en övre viktgräns på 40 lbs, leta efter en med 50 lb platser så kommer du att kunna använda den längre.

BOB Revolution Duallie med bilbarnstol adapter

Om din äldsta blir fyra eller äldre vid tiden din 2: a barnet anländer, kanske du inte ens behöver (eller vill) en dubbel barnvagn – eller så kan du bara behöver den ibland. Utanför problem vikt kapacitet (vanligen 40-45 pund per säte), de flesta 4-åringar är för stora (höjd-wise) för många dubbla barnvagn platser. Men oroa dig inte, det finns alternativ.

En förskolebarn som alltför häftigt att sitta i en barnvagn kan ändå vill möjlighet att rida i en sit-and-stand. Faktum är att många förskolebarn tycks föredra stående (vs. sittande) i en sit-and-stand barnvagn(nedan), men alla barn är olika.

Ett annat alternativ till en dubbel tvillingvagn använder en ridning bräda (nedan) eller sätta barnet i en bärare medan dina äldre barn rider på en [enda] barnvagn. De flesta förskolebarn är bara bra promenader längs vagnen, men ibland är det skönt att ha dem båda ingår och under kontroll, som i en välbesökt marknad.

Den UPPAbaby piggyback Ride Along Board

Olika typer av Double Barnvagnar

Om du trodde att det var svårt att välja en enda vagn, vänta bara! Mwaaaa.

Shopping för en dubbel barnvagn är ännu mer förvirrande, för att inte tala mycket dyrare. Inte oroa sig, har vi valt våra favorit dubbel och bryts ner dem i 8 olika kategorier (se nedan). Vi har också valt våra 10 övergripande favoriter för 2019 .

Som att fråga: ”Vad är det bästa bilen?”, Frågan om vad som är den bästa dubbel barnvagn beror på dina behov och din budget.

Tandem vs. Side-by-Side

Det finns två grundmodeller av dubbla barnvagnar: tandem och sida vid sida . Var och en har sina för- och nackdelar.

Tandem

En tandem eller ”in-line” barnvagn har en plats bakom den andra. Ibland är staplade upp stadion-stil, andra gånger inte. Den största fördelen med en tandem sittvagn är att det är samma bredd som en enda vagn, så att du kan få igenom dörröppningar med lätthet.

Den stora nackdelen är att de är svårare att manövrera på grund av sin längd. Detta ”längd problem” gör det också svårt att passa en del av dem i mindre stammar. En annan nackdel med tandem är vad jag kallar ”sitt ojämlikhet”, där en plats är mer önskvärt än den andra. När din yngsta är gamla nog (ca 2,5) för att erkänna detta faktum, kan det vara en källa till spänning (fram till dess att de är lyckligt ovetande).

Sida vid sida

En sida-vid-sida vagn är dubbel bredd, som två enkel barnvagnar smooshed tillsammans. Side-by-sidor är i allmänhet lättare att driva och styra, men mycket svårare att få igenom dörröppningar. De kan också monopolisera en smal trottoar, som många människor känner är oartigt att andra, särskilt i trånga stadsområden. På uppsidan, sittplatser lika en sida-vid-sida-sätt mindre slåss.

De båda har sina för- och nackdelar, så det är bara en fråga om livsstil och personliga preferenser.

Olika typer av tvillingvagnar

Klicka på ett kategorinamn för våra favoriter av varje typ ~

I. Side-by-Side

A. Dubbla paraply barnvagnar är lätta barnvagnar med små hjul som fälls kompakt och är mycket lätt att få in och ut ur bilen, men några klockor och visselpipor och begränsat lagringsutrymme. Perfekt för flygbolaget resor och bil utflykter. Priserna varierar från $ 100- $ 500.

Maclaren Twin Triumph

B.  General Purpose Dubbla Strollers har medelstora hjul, mid-range vikt och mer lagringsutrymme och funktioner än ett paraply barnvagn. Priserna varierar från $ 200- $ 580. Bäst när den används på släta, asfalterade ytor; inte bra för all-terrain användning.

Den Joovy Scooter X2

C. All-Terrain Dubbel Barnvagnar har tunga all-terrain hjul, oftast med ett framhjul (s) som svänger eller lås. Många kan användas för ”light” jogging. Terräng side-by-sidor är alla ganska tunga och skrymmande, och de i allmänhet tar upp en hel del bagageutrymme. Men de är rent härligt att trycka och styra . De är fullfjädrad och tenderar att vara den dyraste. Priserna varierar från $ 200- $ 750, med undantag för Bugaboo Donkey (~ $ 1300).

* Dessa är de mest populära i dubbel världen.

Den Bumbleride Indie Twin, oooh la la

D. Dubbel Joggare  är för seriösa löpare och har antingen en permanent fast framhjul eller en högkvalitativ svängbara / fast hjul och stora, 16 “luftfyllda däck i ryggen. Om du är en seriös löpare, det är där du vill titta. Dessa barnvagnar varierar från $ 300- $ 650.

BOB Ironman Duallie

II. Tandem

A.  Twin bilbarnstol ramar är utformade för att bära två spädbarn bilsäten samtidigt. De är lätta (så lätta som möjligt), kompakt, lätt att vika, och kommer att pågå i cirka 0-12 månader. De kör $ 100- $ 300.

Joovy Twin Roo +

B. Convertible (All-Terrain) Barnvagnar kan användas ”normalt” som en enda, eller med en 2: a säte lades till för att göra det en dubbel. Även i single-mode, konvertibla barnvagnar är skrymmande och tyngre än vanliga enkla barnvagnar, men de är mycket mångsidig och länge. ”Convertible” betecknar vanligtvis all-terrain också. De kör runt $ 500- $ 1000 och är mycket populära.

Baby Jogger City Select

C.  allrengöringsmedel Tandems har mindre hjul som inte kommer att gå över tung terräng och är i allmänhet billigare. De är oftast laddade med praktiska funktioner och är bäst på släta ytor. De kör från $ 160- $ 300.

konturer alternativ

D. Sit and stativ Barnvagnar är bra för dem som har ett spädbarn och ett äldre barn minst 2,5 år (minimum!). Äldre barn ofta vill hoppa in och ut ur vagnen på egen hand. Din äldre barn kan sitta eller stå i ryggen med (eller utan) som spände in. De kör från $ 130- $ 400.

III. Tvillingvagnar för 3 eller 4 barn

Det finns några alternativ för tre unga barn, trillingar, eller tvillingar och en singleton. Vår favorit är Valco baby Tri-Mode Double plus Joey sits. Ett annat alternativ är en dubbel barnvagn med en ridning styrelse.

Valco baby Tri-Mode Double med Joey Seat

Klicka en kategori ovan för att utforska mer. Om det är för mycket för dig, jag föreslår vår  Top 10 favorit dubbel .

tvillingvagn 600/0

tvillingvagnar 200/0